Betal med MobilePayDu kan også betale med MobilePay til 30820682.
Vælg "Bankoverførsel" som betalingsmåde ved din bestilling, men betal i stedet via MobilePay (husk at tilføje dit navn).

Recent Posts

Nyheder

Tilbud

Tibetansk sølv smykker
Hvad er Tibetansk sølv, hvor kommer det fra, og hvad er forskellen mellem Tibetansk sølv og andre sølvtyper? Tibetansk sølv er et navn givet til en bestemt type sølv, der anvendes i smykker.
Tasbih muslimsk bedekrans armbånd 33 stenperler
En smuk muslimsk bedekrans, håndlavet af 33 ægte stenperler og en kvast/tassel. Bedekrans kan bæres som armbånd, så du har altid din Tasbih bedekrans ved hånden.
Sten, Astrologiske Stjernetegn og de 4 elementer
Hvordan kan man kombinere diverse sten og krystaller med hinanden? Kombinationen af sten er baseret på elementernes kompatibilitet. Traditionelt opfattes hele universet som bestående af elementerne ild, luft, vand og jord.
Pleje af smykker
Det er med smykker som med kærlighed - med god pleje holder begge dele længere. For at du kan bevare dine smykker pæne, er det vigtigt at du behandler dem korrekt, specielt hvis man har planer om at lade dem gå i arv.
Sådan måles din håndleds størrelse til armbånd
Ønsker du et håndlavet armbånd, tilpasset netop dit håndleds størrelse? Hos Gemstone.dk kan du bestille et personligt armbånd i ønsket størrelse. Når du køber et armbånd hos os, vil vi have at det passer dig perfekt!
Billed Jaspis i Naturens farver og mønster
Billed Jaspis (eng. Picture Jasper) sten kommer i en smuk blanding af brune og gyldne farvenuancer med flotte mønstre. Billed Jaspis bruges som healende sten i Crystal Healing og under meditation. Stenens milde energi bruges desuden til børneopdragelse.
Showing 1 to 6 of 15 (1 Pages)

Ædelsten Smykker med Naturlig Sten, Healende Sten krystaller. Smykkesten billige sten perler til smykker. Køb billigt håndlavede stensmykker.