7 chakra farver betydning

Chakra farver betydning

Chakra betyder energihjul (sanskrit). Chakraerne er forbindelsesleddet mellem krop og sjæl. Gennem et indre kredsløbtrækkes energier ind til chakraerne og fordeler sig så videre til kroppen. 
Chakraerne har to aspekter - det ene hører til det fysiske, det andet hører til det bevidsthedsmæssige.

Chakra farver er typisk opdelt i syv og følger rækkefølgen af ​​regnbuens farver. Hvert af de syv chakraer repræsenterer en fysisk forbindelse til kroppens balance.
Lad os se på chakrafarverne i rækkefølge og undersøge deres betydninger og egenskaber, når de bruges sammen med chakra helbredende teknikker og healende sten.

Chakra armbånd naturlig krystal sten i 7 Chakra farver

De 7 primære chakra farver

I rækkefølge er farverne på de syv primære chakraer:

  • Rød - Rodchakra
  • Orange - Harachakra
  • Gul - Solar plexus chakra
  • Grøn - Hjertechakra
  • Blå (safirblå eller turkis) - Halschakra
  • Indigo (dyb blå) - Det tredje øje chakra
  • Lilla (violet) - Kronechakra

Hver farve afspejler en type vibration eller frekvens, der udstråler gennem chakraerne. Selvom den præcise farve af hvert energicenter kan variere, er der en generel aftale om en regnbuefarvet repræsentation af chakra-systemet. 

Køb Chakra sten / smykker

Hvad betyder chakra farver?

Mens chakrafarverne afspejler forskellige frekvenser af lys og energi forbundet med hvert energicenter, kan deres betydning være relateret til funktionen af ​​de tilhørende chakraer og den generelle symbolik. Når du ser eller bruger følgende farver, kan du lave følgende foreninger:

Betydning af den røde chakra farve:
Rød er farven på root chakra (første chakra); det symboliserer sikkerhed, overlevelse, jordforbindelse, næring fra jordens energi. Bemærk at i chakra helbredende praksis kan rødt betegne inflammation på det fysiske niveau.

Betydning af den orange chakra farve:
Orange er farven på sacral chakra (anden chakra); det bærer betydninger forbundet med følelser, kreativitet, seksualitet og er forbundet med vand, flow.

Betydning af den gule chakra farve:
er farven på solar plexus chakra (tredje chakra); det symboliserer mentale aktiviteter, intellekt, personlig magt, vilje.

Betydning af den grønne chakra farve:
Grøn er farven på hjertechakraen (fjerde chakra); Det er forbundet med kærlighed, tilknytning, integration, medfølelse.

Betydning af den blå chakra farve:
Blå er farven på halschakraen (femte chakra); det symboliserer selvudtryk, sandhedens udtryk, kreativt udtryk, kommunikation, perfekt form og mønstre.

Betydning af den indigo blå farve:
Indigo blå er farven på den tredje øje chakra (sjette chakra); det fremkalder intuition, ekstrasensory perception, indre visdom.

Betydning af den lilla chakrafarve:
Lilla er kronachakraens farve (syvende chakra); det er forbundet med den universelle, forbindelse med åndelighed, bevidsthed. 

Du kan som grundregel vælge at bruge den sten der farvemæssigt passer til chakraerne. Det vil sige at røde sten som rød Jaspis og Rubin kan bruges til Rodchakraet, orange Karneol eller Tigerøje til Harachakraet osv.


Nyheder

Sten Krystaller håndlavede Smykker fra Gemstone - unikt Dansk design og godt kvalitets håndværk