Fertilitet-sten-styrke-forbedre-frugtbarhed-hos-kvinder

Fertilitetssten

Hvilke sten og krystaller siges at forbedre fertilitet og frugtbarhed hos kvinder?
Vores liste over fertilitetssten indeholder hver ædelstens healende egenskaber.

Månesten (Moonstone) er en vidunderlig ædelsten til fertilitet! Denne healende sten har en reflekterende og beroligende energi ved at balancere følelser. Månesten bruges ofte i krystalterapi til at forbedre frugtbarhed og infertilitet, da det siges at regulere en kvindes menstruationscyklus og øge den kvindelige energi.

Rosakvarts (Rose Quartz) siges at hjælpe med at øge den samlede frugtbarhed. Det er også nyttigt ved hovedpine, seksuel dysfunktion, depression, afhængighed og vægttab. Rosakvarts er nyttigt og beskyttende under graviditet og fødsel. Emotionelt giver Rosakvarts tilgivelse, medfølelse, samt afbalancerer ens følelser.

Aventurin er brugt til at opmuntre graviditet og øge frugtbarheden. Det betragtes som en kærlighedens sten, som kan øge alle følelser, fremme optimisme og selvtillid. 

Karneol (Carnelian) siges at øge frugtbarhed, energi, fremme seksualitet og reproduktion. Karneol stimulerer og balancerer også livmoderen, æggestokkene, æggelederne, livmoderhalsen og vagina. Det lindrer PMS, afbalancerer reproduktive hormoner og hjælper med at beskytte mod abort. 

Akvamarin (Aquamarine) siges at kunne beskytte både moren og baby mod skade under graviditeten. Modvirker abort.

Fluorit er nøglen til at hjælpe med at stabilisere hormonelle ændringer ved PMS og overgangsalderen.

Rubin Zoisit (Ruby Zoisite) fremmer frugtbarhed, da den understøtter reproduktionsprocess på alle niveauer - fra befrugtning til fødsel, vækst og udvikling. Rubin Zoisit stimulerer rodchakraen til at øge vitalitet og entusiasme for livet.

Røgkvarts (Smoky Quartz) øger frugtbarheden, balancerer seksuel energi og hjælper med at lindre depression hos både mænd og kvinder. Røgkvarts har positiv effekt på reproduktive organer, også i overgangsalderen. For mænd er Røgkvarts en fremragende sten til behandling af betændelse i prostata.

Unakit sten er også forbundet med fertilitet og frugtbarhed. Unakit anbefales også til en sund graviditet og fødsel. Mange indiske kvinder bruger Unakit smykker som talisman for vellykket graviditet smertefri fødsel.


Nyheder

Sten Krystaller håndlavede Smykker fra Gemstone - unikt Dansk design og godt kvalitets håndværk