Morganit sten egenskaber smykker med Morganit

Morganit

Morganit - nøgleord er følelser og romantik.

Morganit ædelsten er kendt primært som en smuk pastelfarvet sten.
Morganit er en Beryl, der indeholder mangan, jern, nikkel og kobber. Forskellige mængder af disse metaller kan farve Morganit sten i svagt rosa, orange, grønt, blåt, pink, hvidt eller gult - der er virkelig mange mange flotte nuancer!

Ubehandlet Morganit har ofte en stærk orange farvekomponent, der skaber en laksefarve. 
Morganit kan blive varmebehandlet for at ændre farven. Effekten er ofte at ændre den orange-rosa farve til en mere ren lyserød. Behandlingen er rutinemæssig.

Morganit er en meget attraktiv smykkesten. De søde pastelfarver, god hårdhed, holdbarhed og glans gør Morganit ædelsten velegnet til daglig brug i ringe, vedhæng, øreringe, halskæder, armbånd og brocher.

Køb Morganit Krystal Smykker

Morganit i Krystalterapi 

Morganit er værdsat som en healende krystal på grund af dens evne til at tiltrække de kærlige åndelige energier, der omgiver os. Morganit gør os mere åbne for positive følelser og stærkere til at modstå alt det negative.

Morganit aktiverer, renser og stimulerer hjertechakraen. Stenen bringer kærlighed, aktiverer kærlige tanker og handlinger, fremmer tålmodighed for livet. 

Morganit er en stærk healende sten, som siges at have en meget gavnlig indflydelse på hormon- / immunsystemet og hjertet. 

Den sikreste måde at rense Morganit på er med en soft børste og lunkent sæbevand. Morganit er en relativt hård ædelsten, derfor kræver den minimal pleje fra brugeren. 


Nyheder

Sten Krystaller håndlavede Smykker fra Gemstone - unikt Dansk design og godt kvalitets håndværk