Rensning af sten / krystaller opladning krystalterapi

Sten og krystaller absorberer energier, de har været udsat for af omgivelser eller mennesker der har håndteret stenene og overført sin energi til dem. Krystallerne kan absorbere negative vibrationer, så det er vigtigt at rense sine krystaller regelmæssigt.
Formålet med rensning er at bringe krystaller til en klar og ren tilstand.

Der findes flere måder at rense / genoplade sten og krystaller på. Du kan prøve dem alle og se, hvilken metode du bedst kan lide at tage vare på dine krystaller.  
Når du renser dine krystaller, skal du koncentrere dig kraftigt om at aflede alle negative energier og genoplade krystallerne.

Rensning / opladning med vand

Vand er en glimrende energikilde og kan bruges til rensning af de fleste sten og krystaller. 
Du kan holde krystallen under rindende vand i 10-15 min. Brug evt. en soft børste over stenen for en ekstra grundig rensning. 
Bemærk, at ikke alle krystaller kan tåle vand. Bløde, skrøbelige krystaller må aldrig lægges i vand. Fx Selenit er vandopløselig og vil ende med at forsvinde, hvis du vasker den.

Rensning / opladning under Månen 

Månens energier er meget kraftige og kan bruges til at rense / programmere sten for ekstra vitalitet. Placer dine sten under den Fulde eller Nye Måne og for at få de mest effektive energi-frekvenser. 

Solopladning 

Solen er en anden kraftig energikilde. Sollys virker som en fremragende genoplader for krystaller.
Opladning af dine sten og krystaller i sollyset vil genoplive dem meget effektivt. 
Det er bedst at undgå stærkt sollys midt på dagen, fordi strålerne, der bliver fokuseret igennem en klar krystal, kan forårsage brandmærker. Solopgang er et udmærket tidspunkt for denne metode - den rensende og vitaliserende effekt vil blive koncentreret direkte på krystallen.
Bemærk, at opladning under direkte sollys kan tage farve af nogle krystaller, f.eks. Ametyst. 

Jord rensning / opladning 

Du kan grave dine sten ned i jorden og lade dem være der i 1-3 dage. Denne rensning giver dine krystaller en total energi "reset", da de fleste sten findes normalt under jorden ude i naturen. 

Rensning med ris

Riskorn er endnu en udmærket "rensemiddel" for sten og krystaller. Kom dine sten i en skål med riskorn og lad krystallerne stå over natten. Riskorn vil trække al negativ energi fra stenene.


Nyheder

Sten Krystaller håndlavede Smykker fra Gemstone - unikt Dansk design og godt kvalitets håndværk