Stensmykker - køb unikke håndlavede smykker med naturlig sten og krystaller

Unikke håndlavede smykker

Smykker er et vidunderligt tilbehør, som pynter på både krop og sjæl. Vi elsker natursten, og det kan man se i vores smykkekollektion!

Stensmykker fra Gemstone.dk er unikke delikate smykker fra Danmark, håndlavede med kærlighed og stor omhu. Når du køber et smykke hos os, får du et unikt, "One of a Kind" håndlavet smykke, da vi ønsker at dit nye smykke skal være specielt og personligt - ligesom dig. 

Vores smykker består næsten udelukkende af natursten for at sætte stenene i fokus. Naturlige sten har absorberet energi fra naturen - det være sig solen, jorden eller havet, og vil nu afgive alt den gode energi til dig. Brug stenenes energi og healende egenskaber hver dag - køb håndlavede stensmykker med naturlig sten.

Du kan være med til at designe dine smykker på den måde, at du kan tilføje dine ønsker når du bestiller smykker i vores webshop. Vi vil altid tage hensyn til dine bemærkninger / ønsker og gøre alt du bliver tilfreds med dine stensmykker. 

Vær opmærksom på, at sten er 100% naturlig materiale med naturlig farve / mønster variation. Der findes ikke 2 fuldstændig ens sten. 

Læs venligst omhyggeligt beskrivelsen af smykker, før du bestiller. Du er altid velkommen at ringe til os og spørge, hvis du er i tvivl om noget.

Dit smykke laves snart du bestiller det, med ædelsten af højeste kvalitet. Vi bruger så vidt muligt kun AAA-klassificerede stenperler, som er en betegnelse af sten i TOP-kvalitet. 

Vi bruger 925 sølv, rustfrit stål og guld- eller sølvbelagt messing i metaldeler til vores smykker. 

Du er sikret den bedste pris på stensmykker, da vi køber sten og smykkedele direkte fra producenten. 

Vi får hele tiden nye produkter i vores shop, så du finder altid nye smykker på siden.

  • Undgå at udsætte dine smykker for fugt, kemikalier, parfume, vand og sæbe. 
  • Tag dine smykker af når du sover, solbader, dyrker sport og går i bad. 
  • Når du ikke har smykkerne på, opbevares de bedst i en smykkepose eller æske for at forhindre smykkernes misfarvning ved kontakt med lys og luft.

Velkommen til vores kreative webshop - vi glæder os til at lave et nyt, personligt smykke til dig eller en du holder af! 

Med Venlig Hilsen, 
Kundeservice Gemstone.dk


Nyheder

Sten Krystaller håndlavede Smykker fra Gemstone - unikt Dansk design og godt kvalitets håndværk