Turmalin sten egenskaber

Turmalin (Tourmaline)

Turmalin -  nøgleord er forvandling og udvikling.

Turmalin er en sten, der findes i flest forskellige farver. Dette gør, at Turmalin krystalsten er en af ​​de mest populære sten, som bruges til smykker og Krystalterapi.  
Turmalin siges at forbedre den generelle fysiske velvære, øge fysisk vitalitet, følelsesmæssig stabilitet og intellektuel skarphed.

Turmalin er en kraftig sten til beskyttelse mod onde ånder og negativ energi af enhver art. Stenen kan bruges til at både afvise og beskytte mod negativitet og virker også fremragende til afbøjning af strålings- (radioaktiv) energi.

Turmalin kan hjælpe at forstå andre mennesker. Stenen fremmer selvtillid og mindsker frygt, tiltrækker inspiration, medfølelse og tolerance. Denne smukke krystal afbalancerer højre side af hjernen. Tourmaline frigiver spændinger, afbalancerer den mandlige / kvindelige energi i kroppen og giver "energi boost" til immunsystemet.

Som mineral er Turmalin et silikat,  bestående af aluminium, jern, magnesium, lithium og andre grundstoffer. Turmalin er velegnet som smykkesten på grund af mineralets robusthed, slidstyrke og smukke farver (Sort, Vandmelon, Pink, Grøn).
De fleste Turmaliner findes i Sri Lanka, Madagaskar, Mozambique og Brasilien. 

Køb Turmalin Krystaller & Smykker


Nyheder

Sten Krystaller håndlavede Smykker fra Gemstone - unikt Dansk design og godt kvalitets håndværk