Passer størrelsen på armbåndene til mig?

Armbånd størrelse guide - bestil tilpasset armbånd

Ønsker du et håndlavet armbånd, tilpasset netop dit håndleds størrelse? Hos Gemstone.dk kan du bestille et personligt armbånd i ønsket størrelse. Når du køber et armbånd hos os, vil vi have at det passer dig perfekt! 

Det er nemmere at bestille et tilpasset armbånd, når du kender din korrekte håndleds størrelse.

Denne enkle vejledning fortæller dig, hvordan du måler dit håndled korrekt, så du kan være sikker på, at dine armbånd passer perfekt.

Det er nemlig vigtigt du måler korrekt, da armbåndet ellers kan komme til at sidde for stramt eller løst.

Du kan tjekke din størrelse ved at måle tæt (dog uden at stramme) omkring dit håndled (eller hvor du normalt vil bære dit armbånd) med et centimetermål.

Har du ikke et centimetermål til rådighed, kan du klippe en strimmel papir eller en snor som du tager omkring håndledet, og måle længden på dette bagefter.

De fleste standard armbånd passer til et håndled på 16cm (kvinder) og 18cm (mænd). Er dit mål mindre eller større end disse mål, tilpasser vi gerne et armbånd, så det passer til dig (uden meromkostning).

Du skal blot huske at skrive dit håndledsmål i bemærkningsfeltet på vej til kassen, at du ønsker et tilpasset armbånd, og hvad dit mål er. 

Bemærk: Det er meget vigtigt, at du ikke selv lægger ekstra cm til dit håndledsmål! Som standard laves armbåndene ca. 1,5 cm længere for at de føles behagelige at have på.