Smykker er et vidunderligt tilbehør, som pynter på både krop og sjæl. Vi elsker natursten, og det kan man se i vores smykkekollektion!

Stensmykker fra Gemstone.dk er unikke delikate smykker fra Danmark, håndlavede med kærlighed og stor omhu. Når du køber et smykke hos os, får du et unikt, "One of a Kind" håndlavet smykke, da vi ønsker at dit nye smykke skal være specielt og personligt - ligesom dig. 

Vores smykker består næsten udelukkende af natursten for at sætte stenene i fokus. Naturlige sten har absorberet energi fra naturen - det være sig solen, jorden eller havet, og vil nu afgive alt den gode energi til dig. Brug stenenes energi og healende egenskaber hver dag - køb håndlavede stensmykker med naturlig sten.

Du kan være med til at designe dine smykker på den måde, at du kan tilføje dine ønsker når du bestiller smykker i vores webshop. Vi vil altid tage hensyn til dine bemærkninger / ønsker og gøre alt du bliver tilfreds med dine stensmykker. 

Vær opmærksom på, at sten er 100% naturlig materiale med naturlig farve / mønster variation. Der findes ikke 2 fuldstændig ens sten. 

Læs venligst omhyggeligt beskrivelsen af smykker, før du bestiller. Du er altid velkommen at ringe til os og spørge, hvis du er i tvivl om noget.

Dit smykke laves snart du bestiller det, med ædelsten af højeste kvalitet. Vi bruger så vidt muligt kun AAA-klassificerede stenperler, som er en betegnelse af sten i TOP-kvalitet. 

Vi bruger 925 sølv, rustfrit stål og guld- eller sølvbelagt messing i metaldeler til vores smykker. 

Du er sikret den bedste pris på stensmykker, da vi køber sten og smykkedele direkte fra producenten. 

Vi får hele tiden nye produkter i vores shop, så du finder altid nye smykker på siden. 

Pas godt på dine smykker:

  • Undgå at udsætte smykkerne for fugt, kemikalier, parfume, vand og sæbe. 
  • Tag dine smykker af når du sover, solbader, dyrker sport og går i bad. 
  • Når du ikke har smykkerne på, opbevares de bedst i en smykkepose eller æske for at forhindre smykkernes misfarvning ved kontakt med lys og luft.

Velkommen til vores kreative webshop - vi glæder os til at lave et nyt, personligt smykke til dig eller en du holder af! 

Med Venlig Hilsen, 
Kundeservice Gemstone.dk