Generelle oplysninger

ALENSKA
CVR. nr.: 40712623
Vedsletvej 1, 8732 Hovedgård
e-mail: shop@gemstone.dk
Telefon: 30820682 (kl. 10-15.00 i hverdage)

Sikker betaling

Alle priser på Gemstone.dk er angivet i DKK og inkl. 25% dansk moms.

I vores webshop kan der betales med Betalingskort, en Bankoverførsel og MobilePay.

Webshop Gemstone.dk tillægger ikke betalingsgebyrer.

Alle kort-betalinger foregår via PayPal, som er en af de mest sikre betalings hjemmesider.

1. Kortbetaling

Du betaler hurtigt og sikkert forud via Paypal, hvorigennem vi kan modtage følgende kort:

  • VISA
  • VISA Dankort
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB

Når du vælger at betale for en vare via PayPal, er du dækket af PayPals køberbeskyttelse. PayPal er en tryg og nem betalingsmetode med sikkerhed i verdensklasse, der gør det muligt at betale uden at dele dine betalingsoplysninger med hverken sælger eller andre. 

2. Bankoverførsel

Du kan godt betale for varerne ved en pengeoverførsel til butikkens konto i Danske Bank. Der tillægges ingen ekstra afgifter/gebyrer. Kontooplysninger får du, hvis du vælger en bankoverførsel som betalingsmåde.

3. MobilePay betaling

Du kan også hurtigt betale med MobilePay i vores webshop. I dette tilfælde vælg venligst Bankoverførsel som betalingsmåde, men betal i stedet for via MobilePay til 30827045. 

Levering

Vi afsender ordrer fra vores lager i Jylland indenfor 24 timer efter modtagelse af betaling - dog undtaget søndage og helligdage, hvor vi afsender ordrer næste arbejdsdag.

Vi sender ordrer med GLS og DAO. Forventet leveringstid er 1-4 dage. 

Leveringstider er opgivet med forbehold for forsinkelser, som skyldes forhold uden for vores indflydelse (for eksempel forsinket levering fra vores leverandører eller en længere leveringstid med Postnord / DAO / GLS).

Fragtpriser varierer efter vægt af de bestilte varer og er fra 42 kr.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. 

Bemærk: Personligt fremstillede smykker eller smykker bestilt i ændrede længder byttes ikke / tages ikke retur.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os en skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til shop@gemstone.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Ikke afhentede pakker refunderes ikke.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 3 arbejdsdage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varer.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder varens emballage. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling senest 3 arbejdsdage fra den dato, hvor vi har modtaget varer retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Gemstone.dk
Vedsletvej 1
8732 Hovedgård

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Vi reparerer smykker, købt hos Gemstone.dk i løbet af 3 mdr. efter købet er gennemført. Det gælder dog ikke smykker, der kom til skade som følge af forkert pleje. Læs venligst info om pleje af smykker her: https://gemstone.dk/da/info/pleje-af-smykker.html .

Persondatapolitik 

For at du kan indgå en handle i vores webshop, har vi brug for følgende oplysninger fra dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. 

Som registreret kunde hos Gemstone.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail shop@gemstone.dk

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Webshop Gemstone.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører. 

BEMÆRK: Oplysninger på hjemmesiden må ikke bruges som alternativ til medicinsk behandling. Hvis du er i tvivl om brugen af krystaller, bør du konsultere en uddannet krystalhealer, især med hensyn til krystalterapi.